Få et job som telefonsælger

12 januar 2021
Camilla Skøtt

Overvejer du et job i telemarketingbranchen? Det er en spændende branche, der kræver vilje, drive og gåpåmod. Har du det, er du godt klædt på til et telefonsælger job.

At være telefonsælger er et job, der har fået et blakket ry, og sikke en skam! Det kan være både sjovt, udfordrende og lærerigt at arbejde som telefonsælger, og du kan tjene en hulens masse penge. Men hvad er en telefonsælger egentlig?

En telefonsælger er, som navnet også antyder, en person der sælger via telefonen. Du kan få job som telefonsælger internt i en virksomhed, hvor du sælger egne produkter og services. Eller du kan få job i en telemarketingvirksomhed, hvor du sælger for eksterne kunder. Der er ofte tale om direkte salg, og du skal have mod på at blive målt på dine resultater.

En god start i salgsbranchen

Drømmer du om at få en karriere som sælger, kan du med fordel starte som telefonsælger. Det kræver som udgangspunkt ingen uddannelse, og du kommer i den grad til at opleve en stejl læringskurve. Ikke bare lærer du at sælge uden at stå over for kunden ansigt til ansigt, du lærer også at acceptere et nej, og du vænner dig til at blive målt på dine resultater.

En af de mest udfordrende ting ved at være telefonsælger er netop at acceptere det frygtelige nej. Der kommer masser af dem, og det er en disciplin i sig selv ikke at blive slået ud over dem.

Vil du arbejde som telefonsælger, skal du finde en virksomhed, hvor det ikke udelukkende handler om resultater. For at klare de mange nej’er, er det helt essentielt med gode kolleger og en sjov og hyggelig kultur skrive musik ligger.

Lønnen som telefonsælger kan være fast, eller du kan være provisionslønnet. Det kan også være en blanding af de to ting – det afhænger af virksomheden, du bliver ansat i.

Flere Nyheder