Hold dig varm med stilrigtige Modström

Tidløse, enkle, rå og feminine designs, der både er innovative og understreger den skandinaviske androgyne stil – det er, hvad du får med det danske modetøjsbrand Modstrøm. Siden 2004 har de haft fingeren på pulsen og designer kollektioner med alt fra kjoler, t-shirts, toppe, jeans og overtøj, der i den grad får dig til at skille dig ud fra mængden.

Tidløse designs med et feminint twist
Hos Modström er du ikke i tvivl om, at der er fokus på at skabe feminine silhuetter uden at gå på kompromis med hverken design og komfort. Det er et af de mest populære tøjbrands på det danske marked, og hos Modström finder du bl.a. en stærk og stilrigtig jakkekollektion til hele året, hvad end du skal bruge overtøj til vinter, forår, sommer eller efterår. Med en Modström jakke får du tidløst design med et feminint twist, hvor du er sikker på, at du får et produkt i allerhøjeste kvalitet. Lige nu siger kalenderen vinter, og hos Superlove kan du finde et bredt udvalgt af smarte og praktiske jakker fra Modström, så du kan komme igennem de kolde måneder med stil. Så vil du holde dig varm med stil i den kolde tid, så skal du se nærmere på populære Modström.

Stilsikkert design i alle modeller
Er du til pelsjakke looket, kan du hos Modström både få ægte eller fake fur, og er du i tvivl om, du helst vil have en lang eller kort jakke, så kan du med garanti finde en jakke i Modströms jakkekollektion. Specielt har Modström specialiseret sig i varme vinterjakker i uld, thinsulate foer og dunfyld. Prøv bl.a. Gone vinterjakke med varmt dunfyld, hætte og elastiske talje, der giver dig et praktisk, feminint look, eller Odelia uldjakken der med sin let formsyede pasform og klassiske reverser holder dig varm med stil gennem vinteren.