Hvad kan jeg vinde ved at hyre en vicevært?

21 september 2020
Astrid Pedersen

Måske forbinder du mest af alt ordet ”vicevært” med typer som den hyggelige Meyer i Huset På Christianshavn, som tilsyneladende tilbringer sine dage med at hyggesnakke og måske feje lidt foran hoveddøren. Men virkelighedens viceværter har langt flere funktioner.

En dygtig vicevært vil selvfølgelig søge at have et godt og jovialt forhold til ejendommens beboere. Dette kan nemlig skabe tryghed og højne trivslen i bolig foreningen. Der ud over er det også viceværtens opgave at forestå den almindelige drift og vedligeholdelse af bygningen og de omkring liggende arealer.

Typiske vicevært opgaver involverer rengøring af de fælles områder, her under trappevask og vinduespolering. Udendørs vil vicevært tage sig af fejning af gården, pleje af de grønne områder og renholdelse af container skure til affald samt bortskaffelse af storskrald og lejlighedsvis snerydning.

Teknisk arbejde kan også være inkluderet i viceværtens arbejdsbeskrivelse. Hvis en dørpumpe eller en lås på en af de fælles hoveddøre er defekt skal viceværten sørge for at få bragt dette i orden – og det samme gælder for elevatorer. Derfor vil viceværten som regel være ham der forestår den direkte kontakt til fagpersoner, teknikere og håndværkere.

Dette gør det nemt for beboerne at vide hvem de skal kontakte i tilfælde af et sprunget vandrør, et lysstofrør som er gået i cykel kælderen, eller mistanke om rotte invasion. I alle tilfælde vil de nemlig kun skulle bruge eet telefon nummer, og det er det der tilhører ejendommens vicevært.

Hyr din vicevært gennem Dahlin Ejendomsservice ApS

Således kan du med en vicevært skabe øget tryghed for din forenings beboere, og samtidig sikre at der tages professionel hånd om ejendommens daglige drift og vedligeholdelse. Du kan med fordel kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS med henblik på et skarpt tilbud på vicevært service i København – læs mere på hjemmesiden https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/ 

Flere Nyheder