Billig renovering af badekar i København

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er dit badekar slidt og misfarvet med ridser og skrammer i emaljen? Så bør du overveje at få det renoveret.

Hvordan sætter man et badekar flot i stand?

Når et badekar skal sættes i stand foregår det ved en renovering af emaljen på karrets inderside. Er emaljen slidt giver det anledning til de grimme misfarvninger og skrammer som får badekarret til at fremstå ulækkert og uhygiejnisk.

Derfor er det emaljen, som skal skiftes ud. Dette gøres ved først og fremmest at rense badekarret grundigt op indvendig og sørge for at hele indersidens overflade er slebet ganske glat og jævn. Derefter kan de enkelte emalje komponenter påføres ad flere omgange.

Der skal gerne påføres tre til fire lag førend resultatet er som ønsket – jævnt og ensartet. Selve emaljeringen tager omtrent fire timer, hvorefter emaljen skal have lov at hærde. Og allerede efter et døgn er dit badekar atter parat til at danne rammen om lange varme karbade i mange år fremover.

Hvem kan forestå renovering af badekar?

Hvis dit badekar skal stå som nyt bør du tilkalde en dygtig badekarsmaler. Renovering af badekar bør nemlig udføres af fagfolk. Selve processen minder, som beskrevet oven for, en del om en autolakering – en opgave du heller aldrig selv ville påtage dig.

For det smukkeste og mest langtids holdbare resultat bør du få en badekarsmaler med de rette remedier og materialer på banen. Du er dermed garanteret et flot og skinnende badekar med en emalje som kan holde i mange år. Og som ekstra bonus slipper du for selv at løfte en finger i forbindelse med det noget omstændelige arbejde.

Find din lokale badekarsmaler i København

Hvis du er bosat i København eller på Frederiksberg kan du altid kontakte Emaljespecialisten for et skarpt tilbud på renovering af badekar. Læs mere på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder