Billige og nemme forbrugslån hos online banker

28 April 2021
Lotte Hindsberg

editorial

At låne hos en online bank er kendetegnet ved en hurtig og nem låne procedure. Du har mulighed for at låne direkte i banken og selv bestemme hvor du vil bruge pengene. Alternativt kan du låne pengene direkte i den butik du gerne vil bruge pengene. Om det ene er bedre end det andet afhænger af det specifikke lån.

Mange forretninger i dag tilbyder rente og gebyrfrie lån til deres kunder. Lån som de skal bruge i forretningen. Det er en finansering de ofte har i samarbejde med en online bank. Det kunne f.eks. være ikano bank. 

Du skal være opmærksom på at betale afdrag til tiden, da der ofte er dyre strafgebyr på lånet, såfremt de ikke betales til tiden. Det er på den måde online banken tjener sine penge, når lånene er rente og almindelig gebyr frie. 

Ansøg hurtigt og nemt online

Det er hurtigt og nemt at ansøge en online bank. Samtidig med at du kan gøre det når det passer dig og ikke når det passer din bankrådgiver. Det er muligt at ansøge på alle tider af døgnet og have pengene indenfor 24 timer.

Det kan tage lidt mere tid før du har pengene på din konto, hvis du søger en søndag eller en helligdag, da de traditionelle banker er lukket i weekenden.

For at kunne låne skal du være i besiddelse af et NemID, en aktiv mailadresse, så banken kan sende dig et tilbud. Det er også et krav at du er tilmeldt en dansk adresse i folkeregisteret. 

Du skal også være myndig og over 18 år. Nogle online banker kræver også at du er ældre, gerne 19 eller 20 år. Mange banker kræver også at du ikke står registeret i RKI, som dårlig betaler. Det kan være svært at få et lån, hvis man står i RKI.

 

More articles