Danmarks bedste alkoholbehandling baseret på Minnesota modellen

15 november 2018
Astrid Pedersen
Danmarks bedste alkoholbehandling baseret på Minnesota modellen

Alle, som har været i berøring med et alkoholmisbrug, kan nikke genkendende til, at alkohol kan æde sjæle op. Uanset om misbruget har ramt dig selv eller en af dine nære og kære, vil du have mærket konsekvenserne af afhængighedens alt fortærende kræfter. Som misbrugsramt bliver man nedbrudt af alkoholens virkning på kroppen og sindet – et langvarigt indtag af alkohol i større mængder sætter uudslettelige spor i såvel din fysiognomi som i nervebaner og hjerne. Og som pårørende er smerten og sorgen ved at miste sin kære ven eller sit elskede familiemedlem kun overskygget af den afmagt, man føler over for det nedslidende misbrug.

Hvad kan jeg gøre for at komme ud af mit alkoholmisbrug?

Har du mistanke om, at du selv er på vej ud i et misbrug, bør du stoppe op næste gang, du tager et glas vin, en sjus eller en øl, og stikke en finger i jorden. Hvordan er dit liv ved at udarte sig? Kan du passe dit job? Kan du falde i søvn om aftenen uden en vis mængde alkohol til at bedøve dine sanser – og hvordan reagerer dine venner og din familie på dit forbrug af alkohol? Selverkendelse er den sværeste del af vejen til et liv uden misbrug. Og kan du selv erkende, at du har et problem, har du allerede taget et rigtig langt skridt hen ad den vej. Men dette betyder ikke, at du ikke kan have brug for professionel hjælp og opbakning til din afvænning.

den bedste alkoholbehandling i Danmark hos Behandlingscenter Søby Park

Der er ingen skam i at indrømme, at man har brug for hjælp til at komme ud af alkoholmisbruget og videre i tilværelsen. Du kan med fordel kontakte Behandlingscenter Søby Park og få hjælp fra de dygtige misbrugskonsulenter – og eventuelt booke et fem ugers ophold med afvænning og behandling efter Minnesota modellen.

Flere Nyheder