Få den bedste rådgivning ved boligkøb hos eBoligadvokat

22 October 2020
Astrid Pedersen
image

Er du godt i gang med at købe ny bolig – og har du måske allerede et hus eller en lejlighed i kikkerten? Så er det nu du skal kontakte en boligadvokat.

Hvorfor har jeg brug for en boligadvokat?

Mange bolig købere tror fejlagtigt at ejendomsmægleren er deres ven. Det er også let at blive forledt til at tro at en ejendomsmægler vil levere uvildig rådgivning til både køber og sælger når nu vedkommendes stillings betegnelse indeholder ordet mægler. Sådan forholder det sig bare ikke.

En ejendomsmægler er først og fremmest sælgers mand. Ejendomsmægleren tjener sine penge ved at sælge huse og lejligheder, og er således først og fremmest interesseret i t sælge så mange boliger inden for så kort tid som muligt – og helst til en pris som gør sælger glad. Derfor vil en ejendomsmægler ikke nødvendigvis fortælle dig alt hvad der er værd at vide om boligen i forbindelse med en fremvisning eller et åbent hus arrangement.

Du kan således risikere grimme overraskelser hvis du ikke selv gør din del af forarbejdet – for eksempel gennemlæser al relevant dokumentation som hidrører fra boligen og fra selve handelen. Boligen kan være behæftet med ufordelagtige klausuler som for eksempel kommunal hjemfaldspligt. Referater af general forsamlinger i ejer eller andels foreningen kan afsløre mangelfuld drift og administration af ejendommen, og budgetter og regnskaber kan give en ledetråd om dårlig økonomi i foreningen.

Det kan selvfølgelig for en lægmand være svært at vide præcis hvad man skal kigge efter i denne sammenhæng. Og derfor er det en god idé at overlade denne gennemlæsning til en dygtig boligadvokat som på baggrund heraf kan yde den mest kvalificerede rådgivning angående køb af boligen.

Hos eBoligadvokat kan du få den bedste og billigste advokat service i forbindelse med bolig køb – læs mere på eboligadvokat.dk

More articles