Få smukt og naturligt hår hos din frisør i Stensballe

15 september 2020
Astrid Pedersen

Er dit hår slidt, filtret og spaltet i spidserne – måske efter kemisk farvning eller blegning, eller som følge af mange års daglig styling med føntørrer samt krølle eller glattejern? Så bør du give dit hår en tiltrængt pause.

Det nytter i hvert fald ikke noget at fortsætte den opslidende behandling af håret. Det bliver det ikke kønnere af – snarere tvært imod! I stedet kan du forkæle håret med en behandling hos en grøn frisør. Her vil håret kunne restituere og få næring gennem righoldige og naturlige produkter – og med stor sandsynlighed genvinde fordums glans og vitalitet.

Hvor finder jeg en grøn frisør i Stensballe?

Er du bosat i Stensballe nær Horsens er du heldig hvis du leder efter en miljøvenlig frisør. Du behøver nemlig ikke at skulle helt ind til storbyen for at blive behandlet med lækre allergivenlige og grønne produkter.

I Stensballe finder du nemlig Salon Todbjerg, som er ejet og drevet af Margit Todbjerg-Hansen. Salon Todbjerg er en forholdsvis nyåbnet frisør salon i Stensballe som har en 100% grøn profil. Margit Todbjerg-Hansen benytter udelukkende produkter fra det kendte italienske brand OWAY. OWAY er fremstillet på økologisk og socialt bæredygtigt dyrkede ingredienser, med naturlige plante ekstrakter og essentielle olier. Dette betyder at OWAY understøtter den grønne tankegang – og at du med en OWAY behandling kan bidrage til denne.

Hos Salon Todbjerg kan du få alle de kendte hår behandlinger, for eksempel klipning af langt, mellemlangt eller kort hår samt helfarve, toning, eller reflekser. Margit Todbjerg-Hansen arbejder også med behandlinger så som babylight reflekser og permanent behandling af kort såvel som langt hår. Du kan også få rettet dine bryn og farvet bryn og vipper hos Salon Todbjerg således at helheds indtrykket bliver perfekt.

Hvis du ønsker at booke en tid hos den dygtige Margit Todbjerg-Hansen hos Salon Todbjerg kan du gøre dette via hjemmesiden https://www.salontodbjerg.dk/ 

Flere Nyheder