Find boliginspiration online og offline

26 november 2020
Astrid Pedersen

Dit hjem er dit slot – og dermed det sted hvor du selv 100% selv bestemmer, hvorledes der skal se ud. Dette er dog ikke altid nogen nem opgave. Og derfor kan det være relevant med inspiration og hjælp udefra.

Hvor finder jeg den bedste inspiration til boligindretning?

Hvis du er ude i en ommøblering af din bolig eller måske en hel eller delvis udskiftning af dit interiør kan du med fordel bruge nettet som inspirations kilde. Her finder du nemlig et hav af bolig blogs, oprettet og drevet af såvel glade amatører som professionelle indretnings konsulenter.

Gennem bolig blogs kan du få idéer og inspiration til en bedre udnyttelse af rummene, anvendelse af loppefund og hvilke farver der passer godt sammen. Du vil på billedbaserede bolig blogs på for eksempel Pinterest eller Instagram kunne se visuelle eksempler på bolig indretning som kan give dig blod på tanden og mod på ukonventionelle tiltag så som maling af væggene i særlige farver, eller nye placeringer af møblerne i stuen.

Få hjælp til renoveringen hos professionelle fagfolk

Hvis du står over for en mere omfattende renovering som involverer eksempelvis ombygning, nedrivning af vægge eller oprettelse af nye rum i huset bør du få hjælp fra professionelt hold. Her kan det vise sig at være en rigtig god idé at alliere sig med en byggesagkyndig som kan hjælpe dig med at finde ud af hvad der er muligt – og hvad der ikke er.

På den måde kan du planlægge din renovering således at den kommer til at gå efterplanen. Og når du skal i gang med at indrette boligen på ny vil du med fordel kunne søge inspiration såvel på bolig blogs – som beskrevet oven for som i diverse bolig og indretnings magasiner.

Du kan få flere tips og gode råd til boliginspiration på inspirationsmagasin.dk

Flere Nyheder