Komfortabel og æstetisk tandretning med Invisalign

19 juli 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit tandsæt være lige så regelmæssigt og smukt som i din ungdom? Så kan du overveje at få udført en tandregulering. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få rettet tænder, også selv om man ikke længere er i den skolesøgende alder.

Vore tænder flytter sig gennem hele livet. Det er derfor du oplever at dit før så flotte og brede smil måske er gået hen og blevet lidt skævt – på den ufede måde.

Men det betyder samtidig at tænderne lige så nemt vil kunne rettes ind på plads. Og den gode nyhed er at det nu om stunder kan foregå med langt mere skånsomme metoder end da du var yngre.

Undgå togskinner med tandretning for voksne

Hvis du fik rettet tænder da du var barn tænker du nok ikke tilbage på den specifikke periode af dit liv med glæde og begejstring.

Før i tiden foregik retning af tænder nemlig fortrinsvis ved hjælp af fast monterede tandbøjler i metal – eller togskinner, som de også kaldtes i skolegården. De særdeles ubehagelige bøjler kunne gnave store sår på indersiden af kinderne og fungerede samtidig som opsamlingsplads for diverse madrester.

Foruden dårlig ånde skulle man således leve med en øget risiko for syreskader og der af følgende huller i tænderne. Når bøjlen med jævne mellemrum skulle strammes gav det anledning til smerter og ubehag i dagevis. Og så var de klodsede tandbøjler samtidig grimme at se på.

Du behøver dog ikke at bekymre dig om at skulle igennem samme helvede på jord endnu en gang. Den dag i dag foregår tandretning nemlig med langt mere skånsomme metoder.

Inden for de seneste femten år er der sket store fremskridt inden for dette område. Det betyder at du i 2021 kan få rettet dine tænder med tandskinner som stort set er usynlige og som kan tages ud efter behov.

Med Invisalign tandskinner kan du gennemgå et fuldt tandregulering forløb uden at det kan ses på dig – heller ikke når du smiler. Invisalign tandskinner er lette og transparente og sidder samtidig helt tæt til dine tænder da de er støbt efter en model af dit tandsæt.

Således får du heller ikke gener af at have metal i munden. Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder. Dette giver dig mulighed for at opretholde en fornuftig mund hygiejne. Og så behøver du ikke at regne med et behandlings forløb som er længere end højst halvandet år.

Hvor kan jeg få rettet mine tænder med en Invisalign tandbøjle?

Hvis du ønsker det smukkeste og mest holdbare resultat af din Invisalign tandregulering skal du vælge den københavnske tandlæge klinik You Smile I Smile.

Du kan altid få en gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile og samtidig få mulighed for at snakke om selve proceduren med en dygtig og erfaren tandlæge. Og bliver I enige om at en Invisalign er den rette løsning for dig kan proceduren faktisk sættes i gang med det samme.

Klik ind på yousmileismile.dk og læs mere om Invisalign.

Flere Nyheder