Lad din tandlæge i Vestjylland hjælpe med bisserne

Det er vigtigt at gå til tandlæge med jævne mellemrum for en forebyggende rensning af tænder og tandkød samt et grundigt eftersyn af begge dele. Har du ikke været til tandlæge længe er det på tide at du finder en god fast tandlæge i nærheden af din bopæl.

Find den bedste tandlæge i Vestjylland

Er du bosiddende i nærheden af Esbjerg, Bramming, Vejen, Varde eller Ribe kan du med fordel vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer som din faste tandlæge. Tandlæge Ulf Kretzschmer er en hyggelig klinik med beliggenhed centralt i Bramming hvor den dygtige tandlæge og de veluddannede tandplejere og klinik assistenter har betjent glade og tilfredse klienter gennem mange år.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du få de mest almindelige tandlæge behandlinger. Tandlæge Ulf Kretzschmer vil kunne tilbyde grundig rensning og eftersyn af tænder og tandkød, lige som du hos din tandlægeklinik i Bramming vil kunne få hjælp til fjernelse af visdomstænder, enten ved udtrækning eller ved hjælp af kirurgi.

Tandlæge Ulf Kretzschmer tilbyder selvfølgelig også hjælp i forbindelse med huller i tænderne (karies) hvor tanden vil blive renset og hullet lappet med en plast fyldning. Skulle tandens krone være så ødelagt at det ikke vil kunne forsvares blot at lappe den vil Tandlæge Ulf Kretzschmer kunne tilbyde udfærdigelse og montering af en kunstig tandkrone. Og i tilfælde af at hele tanden er alvorligt beskadiget fra krone til rod vil du hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kunne få tilvirket og isat et tandimplantat som kan gøre det ud for den naturlige tand.

Tandlæge Ulf Kretzschmer hjælper også gerne med parodontose behandling såvel som i de tidlige som i de mere fremskredne stadier af sygdommen. Og du kan også regne med professionel assistance i forbindelse med tilpasning af tandproteser hos Tandlæge Ulf Kretzschmer. Hvis du ønsker at booke tid til din første konsultation hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du gøre dette via hjemmesiden tanddoctor.dk.