Leder du efter en gulvafslibning? Så læs med her!

29 January 2021
Camilla Skøtt

editorial

Det er aldrig nemt at vide, hvor man skal starte eller slutte, når man skal i gang med at renovere på hjemmefronten – for hvordan finder man lige de håndværkere, man har brug for?

Har du stået i en situation, hvor du har manglet en håndværker til en given opgave og sendt en mail afsted efter et tilbud for derefter at modtage et svar á la: Tak, men nej tak – så ved du, hvor frustrerende det kan være at finde den rette hjælp. Leder du efter en håndværker, der kan hjælpe med gulvafslibning, er det heldigvis ikke så svært endda. Der er mange om buddet, så her handler det nærmere om at fravælge end om at vælge til.

Og se, det er jo nærmest lige så svært. Hvordan beslutter du, hvem der skal komme med et tilbud på din opgave, hvis der er masser at vælge mellem? Det tager vi et kig på efter billedet.

Start med at vurdere hjemmesiderne

Som det første kan du bruge Google – det er faktisk den mest enkle metode til at finde håndværkere. Slå dem op, og tjek deres hjemmeside; er den professionel eller ej? mange af os har det med at vurdere en håndværker ude, hvis hjemmesiden ikke spiller, men her er du nødt til at have in mente, at langt de fleste håndværkere ikke har interesse i webudvikling – og ikke mindst at mange af dem får deres opgave via mund til mund anbefalinger.

Derfor – brug hjemmesiderne til at finde ud af, hvilke muligheder der er i dit område, og forhør dig så blandt venner og bekendte; er der nogen, der har erfaringer med et givent firma? Alternativ kan du tage et kig på en side som Trutspilot, hvor mangt en dansker anmelder deres oplevelser med en given virksomhed – og det kan være til din fordel, når du skal finde en pålidelig gulvsliber.

More articles