Man skal ikke altid lige blande rengøringsmidler sammen

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan på den ene side mene, at hvis noget er halvt godt, og det andet også er halvt godt, så må det jo tilsammen blive helt godt!

Dog er der jo så også det med, at for mange kokke fordærver maden.

Men hvis vi lige skal holde os til noget, som de fleste mennesker nok kender til fra de små klasser i fysiktimerne, så kan det virke imponerende, hvordan man kan tage helt almindelige husholdninsgenstande og blande dem sammen for at få de mest utrolige sager!

Det kan være fra det helt uskyldige, at noget skifter farve, til at noget andet bruser op; men det kan også ende galt og farligt.

Som regel skal man heldigvis vide, før man gør, inden det går så galt, men det kan gå galt.

Og selv med sådan nogle simple ting som rengøringsmidler kan man ende med at skabe farlige blandinger, hvis man mikser dem.
Det har med tiden medført, at man har lavet mindre farlige udgaver af den slags.

rengøringsmidler

Man skal lade rengøringsmidlerne være for sig

Men mange rengøringsmidler har stadig kemikalier i sig, hvis de skal kunne give et ordentligt resultat, fordi nogle kan være ætsende, mens andre er brandfarlige og så videre.

Derfor er der børnebeskyttelse på dem, men derfor kan nogle børn godt lære at åbne dem og lege med dem, fordi de tror, at de er sejere fysikere.

Det skal man lære dem, at man ikke skal give sig i kast med, for det kan godt gå grueligt galt!

Så er du måske sådan en type, som der ligger inde med naturlige og økologiske rengøringsmidler, men den slags skal man heller ikke få galt i halsen som barn eller på anden måde lege med, så derfor skal man i alle tilfælde være varsom med alle typer af rengøringsmidler.

Flere Nyheder