Øg dit online salg med stærke SEO tekster

05 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du en webshop sprængfyldt med spændende varer til favorable prise, men oplever du ikke at du har det online salg som du burde have? Så bør du kaste et blik på teksterne i din webshop. For selv om du har fine produktbeskrivelser for alle varer kan det være at du halter bagefter når det handler om kategoritekster.

Hvorfor har jeg brug for kategoritekster?

Kategoritekster er vigtige for din shop idet de giver en fyldestgørende beskrivelse af de varer som befinder sig i de pågældende kategorier.

En webshop vil typisk, for overskuelighedens skyld, være delt op i forskellige vare kategorier som hver især indeholder bestemte vare typer. Kategori visninger bruges i høj grad af kunder som gerne vil se udvalget af en særlig type vare, for eksempel langærmede t-shirts, cykler til børn, have artikler og så videre.

Du vil kunne bruge dine kategori sider som landing pages for eksempelvis Google Ads kampagner eller SEO kampagner. Og så er det vigtigt at kunden, når han eller hun klikker ind på din kategori side, bliver præsenteret for en vedkommende og relevant tekst.

Hvem kan skrive en god kategoritekst?

En dygtig SEO skribent eller professionel web tekstforfatter vil kunne udfærdige dine kategoritekster således at de er helt i tråd med webshoppens ånd og produkternes karakter. En SEO skribent er særligt trænet til at skrive tekster til web, og vil med sikkerhed kunne levere kategoritekster som sidder lige i øjet.

Med hjælp fra en dygtig tekstforfatter vil du altså kunne få indhold på dine kategori sider som både skaber værdi for kunden og samtidig giver din website bedre SEO. Derfor bør du vælge en professionel skribent eller tekstforfatter når der skal skrives kategoritekster til din hjemmeside. Og en sådan kan du med fordel finde hos Wordpens.

Du kan læse mere om tekstforfattere og SEO tekst på https://wordpens.com/kategoritekster/ 

More articles