Overdækket terrasse priser: Hvad koster det at få en ny terrasse?

10 October 2022
Camilla Sørensen

editorial

Elsker du at være udendørs, men vil du ikke have sol og varme? Så er en overdækket terrasse en perfekt løsning! Ikke alene giver den skygge, men den kan også øge værdien af dit hjem.

I dette blogindlæg vil vi se nærmere på omkostningerne ved at tilføje en overdækket terrasse. Vi vil også diskutere nogle tips til, hvordan du selv kan bygge en. Så uanset om du er klar til at begynde at planlægge dit nye udendørsrum eller bare er nysgerrig på omkostningerne, så læs videre!

Hvad koster en overdækket terrasse?

Overdækket terrasse priser varierer alt efter størrelse, materialer og de funktioner, du ønsker. For eksempel kan en grundlæggende betonterrasse koste så lidt som nogle tusinde kroner, mens en mere udførlig sten- eller murstensterrasse – eller endda en træterrasse – hurtigt kan koste op til 50.000 kroner og derover. Hvis du ønsker at tilføje funktioner som f.eks. en pejs eller et indbygget køkken, stiger prisen endnu mere.

Overdækket terrasse

Hvis du er handy med værktøj og har en vis erfaring med byggeri, kan du måske selv bygge en overdækket terrasse. Det er dog vigtigt at tage højde for materialeomkostningerne, inden du går i gang med et projekt. For de fleste mennesker er det værd at hyre en professionel til at stå for byggeriet, da det sandsynligvis vil være billigere i det lange løb.

Så hvor meget koster en overdækket terrasse koster? Svaret varierer, som du kan se, afhængigt af din specifikke situation. Men med lidt planlægning og research kan du finde den perfekte løsning til dit hjem – og dit budget!

Få professionel hjælp – og et tilbud

Den bedste måde at få et nøjagtigt overslag over din overdækkede terrasse på er at rådføre dig med en professionel. De kan hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer og funktioner og give dig en idé om, hvad det vil koste at bygge din drømmeterrasse.

More articles