Professionel afhentning af dagsrenovation

20 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Undgå lugtende skraldespande

Når du går ud med skraldet, så kan du glæde dig over, at du ofte møder en tømt skraldespand eller container. Det er selvfølgelig, fordi skraldemanden har været en tur forbi. Har du oplevet perioder, hvor der ikke bliver hentet skrald, så ved du kun alt for godt, at du må holde dig for næsen, når skraldeposerne hober sig op ved stativet. Der findes næppe noget, der er mere ulækkert end dagsrenovation, der ligger og går i forrådnelse. De mange skraldesække begynder som sagt at lugte helt forfærdeligt, og de kan ofte tiltrække rotter og andet kryb. Heldigvis tilbyder Simested Vognmandsforretning dig afhentning af dagsrenovation i VestHimmerland, så der aldrig kommer til at lugte i området ved din skraldespand eller container. I stedet kan du forbruge, hvad du har lyst til og dernæst skille dig af med affaldet uden problemer.

Lej en container til haveaffaldet

Simested Vognmandsforretning kommer ikke bare og henter dit skrald. Her kan du også leje en container til for eksempel dit hækaffald. Dermed er der ingen undskyldning længere for ikke at give den gas i haven med hækklipperen og motorsaven. For Simested Vognmandsforretning skal nok få haveaffaldet kørt væk på ansvarlig vis. Har du for eksempel storskrald eller kreaturer, der skal til slagtning, så kan Simested Vognmandsforretning også klare dette kørselsbehov.

Altid stabile chauffører

I Rebild og Vesthimmerland tilbydes du alle former for transport af Simested Vognmandsforretning. Al transport udføres af professionelle chaufører, der gør deres bedste for at hjælpe dig af med både dagsrenovationen, kreaturerne der skal slagtes, og haveaffaldet der skal på genbrugspladsen. Engang havde skraldemænd et ry for at drikke bajere til frokost, sådan er det ikke længere i branchen. Hos Simested Vognmandsforretning møder du kun stabile chaufører, der altid arbejder yderst professionelt med at hente den renovation, du måtte ønske.

More articles