Sæt tænderne i en lækker steak på restaurant i Ringsted

Det er ikke mange provinsbyer, som kan prale af at være hjemsted for en steak restaurant i top klasse. Ringsted er en af de få – den midtsjællandske by huser nemlig Ferdinands Bøfhus, som er leveringsdygtig i de møreste bøffer af de bedste udskæringer fra det fineste danske og sydamerikanske kødkvæg.

Bøffer til aftensmad? Prøv Ferdinands Bøfhus

Nu behøver du ikke længere at rejse ind til den store by, når kæresten skal forkæles, eller du og drengene skal starte en aften i byen med store bøffer. Ferdinands Bøfhus er nemlig leveringsdygtig i et stort sortiment af forskellige bøffer i alle tænkelige typer og størrelser. Her kan du få såvel striploin og ribeye som mørbrad, entrecote og plankesteak – eller måske endda en kalveculotte, hvis du er mere til steg.

Til bøfferne kan du vælge lækkert tilbehør i form af garniture (for eksempel dybstegte løgringe, grillet asparges, eller blandede grøntsager i wok), kartofler skåret som pommes frites eller Rösti, og selvfølgelig de lækre, hjemmelavede saucer i såvel bearnaise og rødvins som peber og tomat/fløde varianterne. Uanset om du ønsker din bøf rød, medium, eller gennemstegt, vil de dygtige kokke hos Ferdinands Bøfhus sørge for, at kødet bliver stegt til perfektion. Og du kan vælge din bøf i nøjagtig den størrelse, som passer til dig.

Ud over de mange lækre bøffer, kan du vælge mellem forskellige forretter alt efter smag og behag – for eksempel chilirejer, laksemousse, tapas bræt, reje cocktail eller lufttørret skinke med Vesterhavs ost. Og er du ikke til bøf, kan du erstatte den med en af de andre indbydende hovedretter, eksempelvis en af de lækre Ferdinands burgere, ovnbagt laks, eller en let pasta ret. Er der plads til dessert efter hovedretten, er Ferdinands Bøfhus også leveringsdygtig i diverse dessert retter, som nok skal slå benene væk under dig.

Se hele det store menukort på https://ferdinands.dk/