Få hjælp til dine smerter hos akupunktør i Valby

05 August 2022
admin

editorial

Har du kroniske eller tilbagevendende inflammatoriske problemer, der gør dit liv til et helvede på daglig basis? Har du prøvet traditionel vestlig behandling med konventionelle lægemidler og fundet det ineffektivt? Så overvej, om alternativ behandling kan være svaret for dig.

Alternative behandlinger, såsom akupressur og massage, har gode indikationer for sygdomme og tilstande, der involverer inflammation, såsom gigt, IBS (irriteret tarmsyndrom), migræne, astma og allergier. Det samme gør sig gældende for den kinesiske behandlingsform akupunktur. Akupunktur er en form for terapi, som er helt ikke-invasiv og ikke kræver brug af medicin.

Kan akupunktur hjælpe mod gigt?

Gigt er en almindelig tilstand, der er kendetegnet ved betændelse i leddene. Denne inflammatoriske tilstand kan forårsage smerte, stivhed og hævelse. De to mest almindelige typer af gigt er slidgigt og reumatoid arthritis.

Akupunktør Valby

Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin, der har været anvendt til behandling af forskellige inflammatoriske tilstande i århundreder. Denne terapi indebærer, at der sættes tynde nåle ind i bestemte punkter på kroppen. Det siges, at disse nåle stimulerer frigivelsen af kemikalier, som hjælper med at reducere smerte og inflammation.

En række undersøgelser har vist, at akupunktur kan være effektiv til behandling af forskellige former for gigt, herunder slidgigt og reumatoid arthritis. En undersøgelse viste, at akupunktur var i stand til at reducere smerten betydeligt og forbedre funktionen hos personer med knæartrose. En anden undersøgelse viste, at akupunktur kunne reducere symptomerne hos personer med reumatoid gigt.

Kan akupunktur afhjælpe IBS?

IBS er en tilstand, der påvirker fordøjelsessystemet og kan forårsage mavesmerter, oppustethed, forstoppelse og diarré. Den nøjagtige årsag til IBS er ukendt, men man mener, at den er relateret til stress, kost og tarmbakterier.

Akupunktur har vist sig at være en effektiv behandling af IBS. En undersøgelse viste, at akupunktur var i stand til at forbedre symptomerne betydeligt hos personer med IBS. En anden undersøgelse viste, at akupunktur kunne reducere mavesmerter, oppustethed og forstoppelse hos personer med IBS.

Bestil tid hos din lokale akupunktør i Valby på aku-punkturklinik.dk.

More articles