Book tid til den bedste massage på Amager

31 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Dyrker du ofte sport eller motion, og sætter du pris på at holde en god form? Så ved du også hvor meget selv en lille skade kan ødelægge. Man kan føle at man skal starte helt forfra når man får en skade som måske skal bruge flere uger på at hele. Men du kan faktisk selv gøre en del for at fremme restitutionen.

Hurtig heling af skader med massage

Hvis du har pådraget dig en skade på en muskel eller et ligament, for eksempel en sene, et korsbånd eller lignende, er det altid tilrådeligt at holde pågældende arm eller ben i ro så skaden kan hele. I denne periode skal du stadig sørge for at bevæge dig, så musklerne ikke falder hen. Og så kan du med stor fordel fremskynde restitutionen med massage.

Når du lader en massør bearbejde dine muskler øges blodgennemstrømningen. Musklen får næring i form af ilt, og affaldsstoffer skylles bort. Dette hjælper helingen på vej samtidig med at vævet holdes smidigt.

image

På den måde skaber du be bedste forudsætninger for en hurtig restitution. Du vil kunne komme i gang med at bruge din krop på hensigtsmæssig vis – og du vil kunne genoptage din træning iden for kort tid.

Forebyggelse af nye skader ved hjælp af massage

Samtidig kan du faktisk forhindre nye skader i at opstå hvis du lader din massør ælte dig igennem med jævne mellemrum. Så holdes vævet nemlig blødt og smidigt samtidig med at blodets cirkulation i muskler og bindevæv optimeres.

Din bevægelighed bliver bedre, og du vil få mere overskud. Dine muskler bliver mere modstandsdygtige over for skader. Og du vil få nemmere ved at udføre sportslige øvelser uden at overbelaste kroppen.

Hvor kan jeg få en god massage på Amager?

Du kan altid booke en aftale hos det københavnske massagefirma Kaatsu Massage via hjemmesiden kaatsumassage.dk

More articles