Brug låneplatformen Bankly når du skal låne penge

25 oktober 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

I dag er det markant nemmere at finde en bank som man kan søge om et lån, samtidig med at det kan virke uoverskueligt. Det danske lånemarked er præget af hård konkurrence, hvilke er til din fordel som låner. En af de muligheder du har som låner er at bruge en sammenligningsside som låneplatformen Bankly.

Ved at bruge låneplatformen har du mulighed for at sende en ansøgning afsted som via Bankly ender hos flere banker og du vil modtage flere tilbud, som du efterfølgende kan undersøge og vurdere. Du kan i ro og mag kigge de forskellige tilbud igennem og finde det bedste tilbud.

Mange forskellige lån

Der findes mange forskellige lån. Der er forbrugslån, lån til en bil, lån til bolig og du kan også låne til uforudsete udgifter. Du har mulighed for at ansøge din traditionelle bank, men du kan også undersøge de forskellige muligheder, som online bankerne tilbyder. Fordelen ved en online bank er, at det er markant nemmere at ansøge og der er færre krav ,end hvis du søger i en traditionel bank.

Det tager som udgangspunkt kun få minutter at ansøge hos en online bank og derfor anbefales det også at du søger flere banker, med mindre at du bruger en låneplatform, hvor du søger hos flere banker på en gang.

Ved siden af bankerne, kan du også undersøge mulighederne for at låne i den butik du har planer om at bruge pengene. Ofte er det muligt at låne i butikken, som har lavet en aftale med en online bank. Det er ofte lån som er rentefrie. Her skal man være opmærksom på om det koster penge at betale det månedlige gebyr og hvad det koster, hvis man er for sent med et afdrag. Ofte vil det koste mange penge i strafgebyr, hvis man ikke betaler til tiden. 

Flere Nyheder