Brug mere tid uden for med en overdækket terrasse

04 oktober 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det danske vejr er som bekendt omskifteligt. Derfor er det en god ide, at du sørger for at skabe nogle kroge i din have, hvor du kan søge ly. Dermed vil du højst sandsynligt få brugt mere tid ude i haven. En nem måde for dig at få skabt ly i haven er ved, at du få bygget en overdækket terrasse. Der kan du sidde i ly for regnen, så du stadig kan nyde at være ude i den friske luft. For eksempel er det stadig hyggeligt at sidde og drikke kaffe eller spise aftensmad uden for, når det regner. Så længe du ikke bliver våd selvfølgelig. 

Der findes en række forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med at få en overdækket terrasse. En af dem, der helt klart er værd for dig at se nærmere på, er firmaet kun-terrasser.dk. De bygger, som navnet antyder, kun terrasser, og har derfor stor erfaring med at udforme dem på mange forskellige måder og at bygge dem, så de passer til din have og din bolig. Læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse 

Overdækket terrasse

Husk at søge byggetilladelse til din overdækkede terrasse

Når du vil bygge en helt almindelig terrasse, er der ikke nær så mange regler, som du skal forholde dig til, som hvis du skal have bygget en overdækket terrasse. Når terrassen er overdækket, går den nemlig for at være en tilbygning og ikke en terrasse. Det betyder, at du faktisk skal søge tilladelse til at bygge den hos kommunen. 

Det kan lyde mere besværligt at få en overdækket terrasse end en almindelig af den grund. Men hvis du føler dig sikker på, at du vil få brugt den mere, når den er overdækket, kan det være det ekstra besvær værd. Når terrassen først står der, kan du jo have glæde af den i mange år fremover. Det kan derfor virkelig være en god investering. 

Flere Nyheder