Chili Con Carne: Nemt, billigt og velsmagende

Er du på udkig efter en nem og hurtig bespisnings løsning i anledning af et større uformelt selskab? Så er Chili Con Carne det oplagte valg. Chili Con Carne har altid været et kæmpe hit ved house warmings, studenter gilder eller andre festlige begivenheder hvor mange mennesker skulle bespises forholdsvis billigt og nemt.

Det er nemlig muligt at tilberede Chili Con Carne flere dage i forvejen, så man ikke skal svede over et varmt komfur i flere timer på selve dagen. På den måde kan du selv deltage i festlighederne uden at være helt udkørt af at have lavet mad i timevis.

Er Chili Con Carne ikke stærkt?

Måske har du fået Chili Con Carne på en ferie i Mexico og i den forbindelse været ved at selvantænde. Den traditionelle meksikanske ret er da også særdeles hot og spicy. Men her er det fine ved Chili Con Carne at du selv kan variere styrke niveauet.

Dette gøres helt enkelt ved at tilsætte mere eller mindre chili – eller at bruge en stærkere eller mildere variant af denne eventyrlige frugt. Der findes mange forskellige chili varianter, og du kan sågar vælge at bruge en tørret eller pulveristeret chili hvis du er usikker på de friske af slagsen.

Hvordan laver jeg Chili Con Carne?

Ud over det, at en Chili Con Carne blot bliver bedre af at blive tilberedt en eller flere dage i forvejen, er det også nærmest uhyggeligt nemt at lave Chili Con Carne. Alt hvad du skal bruge af praktiske remedier er en rummelig – helst tykbundet – gryde, en god kniv og et skærebræt, og så en ske til at røre rundt med. Af ingredienser skal du blot bruge Hakket oksekød, løg, hakkede dåse tomater, hvide bønner og kidney bønner på dåse, koncentreret tomat puré og chili – enten tørret, frisk eller som chili pasta.

Du kan finde den fulde opskrift på Chili Con Carne på dk-kogebogen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *