Få hjælp til istandsættelsen hos dit malerfirma i Roskilde

17 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når malingen på væggene og træværket samt i lofterne begynder at falme og gulne kan stuer og værelser hurtigt komme til at fremstå nussede og slidte. Derfor er det vigtigt at du holder dig a jour med malingens tilstand.

Efter blot få år kan farverne begynde at falme og blive snuskede. Dette skyldes dels solens blegende UV stråler, dels partikler fra røg, luft forurening eller madlavning som sætter sig i overfladen.

Du lægger måske ikke mærke til det idet forfaldet sker gradvist over tid. Men hvis du fjerner et billede, som siden sidste renovering har hængt på det samme sted, vil du tydeligt kunne se forskellen.

Der hvor væggen har været beskyttet af billedet vil farven fremstå nærmest intakt. Men rundt om billedet kan du se om den er blevet meget bleg og grålig. Og er det tilfældet er det på tide at give boligen en ordentlig overhaling med pensel og rulle.

Lad en professionel maler forestå det indvendige malerarbejde i din bolig

Det kan i den forbindelse være fristende blot at indkøbe maling og pensler, og så gå i gang fra en ende af. Men hvis resultatet skal være smukt og ensartet er det en god idé at gennemtænke projektet.

Skal malingen binde og dække ordentligt er det nødvendigt at slibe, vaske og prime væggene før du påfører maling. Paneler, dørkarme og vinduesrammer skal have samme tur. Og skal resultatet af dit malerarbejde være helt perfekt bør du male ad flere omgange.

Det vil hurtigt vise sig at det langt bedre kan betale sig at hyre en professionel maler – eller flere af slagsen – til at udføre malerarbejdet. Og her kan du med fordel vælge Malerkanonen.

Hvorfor vælge Malerkanonen?

Malerkanonen har afdelinger i alle større byer. Når du vælger Malerkanonen som din maler i Roskilde får du garanti for vel udført malerarbejde – læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder