Få hjælp til tinglysning af skødet af en boligadvokat

31 maj 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Når du overvejer at købe en ny bolig er der flere tidspunkter, hvor du kan inddrage en bolig advokat. Det kan være fra det tidspunkt, hvor du går og kigger på forskellige boliger frem til slut, hvor du skal have hjælp til at få udfærdige et skøde af en boligadvokat.

Du kan med fordel søge på ordene skøde boligadvokat, hvis du er på udkig efter en og ikke har fået en anbefalet.

Få flere fordele med en boligadvokat

Du kan med fordel få en boligadvokat ind i købsprocessen så tidlig i processen, især hvis du ikke er en garvet forhandler. Men udover at kunne forhandle på dine vegne og det psykologiske ved at i er 2 på hver side af bordet.

Ejendomsmægler er jo sælgers “mand” er der mange andre fordele. Han ved hvad han skal undersøge hos kommunen for at sikre dig at der ikke er nye planer i dit område, der kan påvirke din beslutning om at bo i området. Så sjovt er det jo heller ikke med en ny 6 sporet motorvej i baghaven. 

Din advokat kan også sikre dig at der er taget de nødvendige forbehold i købsaftalen, der sikre dig imod uventede overraskelser, når købet er indgået og du er flyttet ind. Alt for mange har f.eks. efterfølgende oplevet store svampe eller vandskader, der ikke var blevet nævnt. Hvis du valgt først at inkl. en advokat, når skødet skal udfærdiges bør du sikre dig som minimum et advokatforbehold, der gør at advokaten først skal godkende aftalen før den er bindende.

Da handlen først er endelig bindende når begge partner, køber og sælger, har underskrevet og tinglysningen er gennemført, er det vigtigt at den del foregår hurtig og smertefrit. I dag foregår tinglysningen elektronisk og ved hjælp af NemID. Danmark var det første land i verden, der overgik til elektronisk tinglysning.

Flere Nyheder