Få smukke og strålende trægulve med en gulvafslibning Østerbro

04 august 2020
Astrid Pedersen

editorial

Et slidt trægulv er sjældent hverken kønt at se på eller videre behageligt at betræde. Er din bolig belagt med et trægulv som har set bedre dage bør du således overveje om gulvet skal skiftes ud – eller om det kan klare skærene ved hjælp af en gulvafhøvling eller en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Hvem kan hjælpe mig med en grundig og effektiv gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Skal dit gamle trægulv stå som nyt bør du altid tilkalde professionel assistance. Det er nemlig en virkelig god idé at få en dygtig og erfaren gulvmand til for det første at foretage en indledende vurdering af trægulvet, for det andet at udføre det praktisk arbejde.

Når en faglært håndværker tager et trægulv i øjesyn vil han eller hun først og fremmest bedømme slidlagets tykkelse, skadernes omfang og træværkets generelle tilstand og beskaffenhed. På baggrund af denne vurdering kan gulvsliberen yde kvalificeret rådgivning omkring gulvets behandling.

For eksempel vil det som oftest forholde sig sådan at overfladiske tegn på almindelig slitage vil kunne fjernes med en skånsom gulvafslibning. Gullige plamager fra solfalming, gråligt matte slidspor fra nedtrådt støv og pletter fra spildte væsker vil sjældent stikke meget dybere end 1 – 2 millimeter ned i træværkets overflade. Og det svarer til den mængde af slidlaget som fjernes ved en grundig gulvafslibning.

Er træværket der imod beskadiget i svær grad – for eksempel som følge af oversvømmelse og der af følgende vandskade – kan en gulvafhøvling komme på tale. Med en gulvafhøvling kan dybe revner, buler og deciderede niveau forskelle i det beskadigede træværk udlignes på effektiv vis, og gulvet vil kunne blive rigtig pænt og jævnt i overfladen på ny. Og efter en gulvafslibning med efterbehandling vil du atter have et flot og behageligt trægulv i dit hjem.

Lad DBF Gulvservice give dig et skarpt tilbud på gulvafslibning på Østerbro.

Flere Nyheder