Flyt ud af byerne og find en billig og bedre bolig

19 January 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Tanken om at skulle finde en ny bolig er noget, der kan få de fleste til at se trætte ud, allerede inden de er gået igang med at lede efter en den. Men sådan behøver det ikke at være, hvis du er åben for at flytte væk fra storbyerne og til provinsen.

Her er det nemlig relativt nemt at finde en bolig og det er vel og mærke en bolig, der ofte er både billigere og bedre end dem du kan finde i storbyerne. Du kan finde flere boliger her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Fordelene ved at flytte til provinsen

Udover at det er nemmere og billigere at finde en bolig i provinsen, er der der flere andre fordele ved at flytte ud af byerne. Ofte er der i nærområdet en skøn natur som det er nemmere at benytte sig af. Byerne har et stort og bredt tilbud af aktiviteter. Både til unge og ældre. Det samme gælder også skole og andre tilbud til børn.

Skolerne og dagsinstitutioner er ofte af nyere og bedre kvalitet, end de gamle og slidte skoler man ser i storbyerne. Det sammme gælder også dagsinstitutionernes normering.

Kommunerne er opmærksomme på, at der skal ydes en ekstra indsats for, at folk har lyst til at flytte fra storbyerne og ud i provinsen og de yder derfor en ekstra service til deres borgere.

En af de årsager som får folk til at tøve med at flytte, er om de kan få et job i nærområdet eller om de er tvunget til at pendle. Især som børnefamilie, kan det være svært at få dagligdagen til at hænge sammen, hvis man har lang transporttid. Derfor laver mange kommuner aftaler med virksomheder i nærområdet, hvor de aktivt introducere nye borgere. Det har den positive sideeffekt at virksomheder også vælger at flytte, da de nu er sikre på at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

More articles