Fodboldmål til børn gør poderne klar til den store sport

26 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er en del sportsgrene, som der er populære i Danmark, hvilket kan være alt fra sejlsport til håndbold, men hvis der er noget, som der kan samle hele nationen, når der er landsholdskampe, eller når hjemmeholdet spiller, så er det fodbold.

Det er faktisk også verdens mest populære sport, når man bare ser på sådan noget som, hvor mange der følger med i VM i herrefodbold hvert fjerde år, hvilket undrer amerikanerne en del, da de ikke går så meget op i fodbold, som de kalder soccer.

Men således er fodbold hvis ikke den så i hvert fald en af de mest populære sportsgrene derude i verden, og reglerne er som sådan også forholdsvis simple, så de fleste hurtigt kan sætte sig ind i dem, medmindre man skal gå helt ned i specialiteter, som det egentlig mest er dommere og nørder, der skal kunne eller interesserer sig for.

Så kan man mene, at der mangler noget mere spænding i sporten, men det kan man altid debattere.

Men mange kan blive enige om, at fodbold er en god måde at få rørt sig på som voksen, men hvis man er et barn, så er det også en god måde at lære at koordinere kroppen og lave symbiose mellem ben, løb og bevæge sig frem på en bane.

Selv helt små børn kan være til den slags, og det er nok grunden til, at man kan gå til fodbold selv i en ung alder.

Men derhjemme kan man også dyrke fodbold med ens små børn, hvis man har et fodboldmål til haven og en bold, så skal der egentlig ikke så meget andet til.

Nødtørftigt kan man også optegne et mål, selvom man så må undvære nettet og fornemmelsen for at score, og man vil nok ofte blive uenige om, hvorvidt der var scoret eller ej.

Og forældrene behøver heller ikke være eksperter i sporten, da der som nævnt skal meget lidt til for at forstå sporten.

Flere Nyheder