Guide til at finde en kompetent maler i Glostrup

26 juni 2020
Silje Hansen

editorial

Maling holder desværre ikke for altid. Der kommer derfor et tidspunkt, hvor din facade, træterrasse, garage, redskabskur eller vægge indenfor kommer til at se træt og slidt ud. Her kræver det at du genopfrisker det med en omgang maling. Som udgangspunkt kan du selv købe en maling og pensel og begynde at male. Det er bare vigtigt, at du er opmærksom på, at du vælger den rette maling til opgaven. Hvis det er udendørs, skal det kunne holde til det nedbør og klima, som vi har i Danmark.

Det skal også kunne stå imod frostgrader, så det ikke begynder at knække og skalle allerede om et år. Det vil derfor kræve en ny genopfriskning året efter, hvilket kan blive en dyrere affære. Der er derfor også flere der vælger en professionel maler til opgaven, da det har stor betydning for det visuelle udtryk samt at det er en investering, der holder sig pænt i mange år frem. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en maler?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er forskel i kvalitet og pris på de forskellige malere, der er at vælge imellem. Det er derfor en god ide ikke at tage det første og bedste tilbud, men indhente flere tilbud på den samme opgave. 

Sørg for at sætte dig ind i markedet, når du undersøge de forskellige malere. Her kan du med fordel læse om kundernes anmeldelser på deres hjemmeside eller Trustpilot. Det er som regel en god indikation af, hvad du kan forvente af det arbejde, der vil blive udført. 

Du kan også med fordel forhøre dig rundt i dit netværk efter en anbefaling eller reference i den lokale by, som du bor i. Vi har blandt andet undersøgt Glostrup, hvor vi varmt kan anbefale Malerkanonen.dk, som har de bedste kundeanmeldelser

Flere Nyheder