Gulvbelægning helt efter kundens ønsker og behov

04 oktober 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

Gulvbelægning er en tillidssag. Skal dine gulve brækkes op og beklædes med andre materialer, skal du kunne stole på fagmanden.

Assens Gulvbelægning har 45 års erfaring med kunder i Øst- og Kronjylland

Bor man i Mariager og omegn, og skal man have lagt nyt gulv eller skiftet det gamle, er man i gode hænder hos Assens Gulvbelægning. Få firmaer har lige så stor erfaring med alle former for gulvbelægning og gulvservice som netop dem.

Der findes et utal af forskellige former for gulvbelægning, og Assens Gulvbelægning dækker det hele. Lige fra de rå trægulve og planker over linoleum, vinyl, tæpper og fliser. Om det skal være i stuen, køkkenet, vådrum eller noget helt fjerde, så rykker de ud med målebånd og materialeprøver.

Inden et projekt påbegyndes, tilbyder firmaet uforpligtende rådgivning om valg af gulvbelægning, herunder om materialer og farver. Skulle kunden vælge ikke at bestille alligevel, er der ingen sure miner eller efterfølgende beregning af rådgivning.

Træ er vor tids foretrukne gulvbelægning, men der er stadig bud efter mange af de øvrige materialevalg. Linoleum er meget populært i køkkener samt på hospitaler og i institutioner. Til rum, hvor vand og fugt ofte forekommer – f.eks. i et bryggers eller en entre – anvendes vinyl.

 

gulv

 

Også de gode gamle væg-til-væg tæpper til gulve og trapper er populære endnu. De holder på varmen, og giver hjemmet en fornemmelse af hygge. Tæpper er populære i opholdsrum som eksempelvis soveværelser, børneværelser og stuer.

Når man udfører gulvarbejde i et vådrum, kræver det en særlig høj grad af professionalisme og færdigheder. I et badeværelse er der i sagens natur ofte fugtigt, og det har naturligvis indflydelse på gulvets beskaffenhed. Det samme gør sig gældende i et bryggers.

Her tilbyder Assens Gulvbelægning deres ekspertise og viden, så alt bliver gjort ordentligt fra bunden. Især er det vigtigt at vælge de rigtige materialer og at overholde de mange regler og regulativer, der gælder for indretning af vådrum.

Assens Gulvbelægning betjener kunder så langt væk fra Mariager som Hobro, Hadsund, Randers, Århus og Vesthimmerlands kommune og kan fremvise referencer fra både de mindre parcelhuskunder som store institutioner og organisationer.

Flere Nyheder