Her er grunden til at du skal vælge parkeringsvagter

27 October 2020
Silje Hansen

editorial

I de større byer kan der være en større efterspørgsel efter parkeringspladser. Hvis du derfor råder over flere parkeringsplader i en by, hvor der er flere biler og naboer, kan det betyde at dine parkeringspladser bliver optaget af andre, end hvad du har afsat parkeringspladserne til. Det vil sige, at når man er lejer i en boligforening, så vil de parkeringspladser, man forventer, der er ledige, når man kommer hjem fra job, være optaget af andre der bor i området. Det gør, at beboerne er nød til at køre rundt i nabolaget eller længere væk, for at kunne finde en parkeringsplads. Det kan være utroligt frustrerende, hvorfor der også er mange boligforeninger der laver en aftale med et parkeringsselskab.

Her har du flere løsninger at vælge imellem, når du ønsker parkeringskontrol og overvågning af dine parkeringspladser.

Hvilken løsning passer bedst for dig af dine p-pladser?

Når du ønsker at finde en løsning for parkeringskontrol af dine p-pladser, kan du som udgangspunkt vælge mellem flere forskellige løsninger. Her er den ene, at du vælge at hyre professionelle parkeringsvagter, der er udannede til at håndtere de mange forskellige situationer der kan opstå. Det er ikke alle der er enige eller tilfredse med den parkeringsafgift de får, hvorfor der kan opstå forskellige ubehagelige situationer. Dermed slipper du for at bruge tid, kræfter og energi på at overvågne p-pladserne.

Den anden løsning er at du selv kontrollere og overvåger p-pladserne. Det vil sige, at parkeringsselskabet sætter skilte, mærker og standere op som viser at det er en privat parkeringsplads med de regler du har dikteret. Her er det din opgave, at udstede parkeringsafgifter, hvis der holder biler som ikke bør holde parkeret der, eller hvis der er nogle der holder ulovligt parkeret. Her vil parkeringsselskabet stå både for at opkræve betaling for parkeringsafgiften og inddrivelsen

More articles