Hold igen, hvis det gør ondt med dit sexlegetøj

25 november 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi mener sådan set ikke i denne artikel, hvis dit sexlegetøj begynder at gøre ondt på dig, fordi det er gået i stykker, eller fordi du har fået en ukurant model.

I så tilfælde er der måske garanti på den, og du kan gå ned at bytte modellen til en anden eller få pengene igen, hvis du er heldig. Så kan du købe noget nyt hos Pure Pleasure.

Nogle gange kan man dog være så hårdfør med sexlegetøjet, at man ender med at ødelægge det selv, fordi man er for hårdhændet med det og ender med at ødelægge det i brugen, selvom man bruger det over evne, som der er beskrevet, man ikke skal gøre med det.

Meget sexlegetøj er dog robust nok, hvis nu akten tager en drejning, hvor man virkelig vil give den gas og se, hvad sexlegetøjet kan holde til, eller man bare er vild med at opleve sex hårdt – mens der så er andre, der bedre kan lide det blidt og nænsomt.

Og nogle gange varierer den trang efter, hvad man lige har lyst til.

Hvis man så er gang i en hård omgang, så kan det være, at man begynder at mærke, at det går ondt, mens man bruger sexlegetøjet, og selvom man godt kan lide det hårdt med lidt smerte og en anelse S/M, så skal man stadig passe på.

Det gælder både, når man bruger sexlegetøjet selv, eller man udøver det sammen med andre (sørg i den ombæring om at have et sikkerhedsord!).

Der er ingen grund til, at man ødelægger sig selv i brugen med sexlegetøjet, for måske ender man med at lave permanent skade på sig selv, og det er man jo ikke tjent med, og så er det ikke nydelsen værd, hvis man ikke kan opleve noget tilsvarende igen.

Tjek derfor altid efter, hvad der sker i dig, hvis det begynder at gøre ondt på dig ved brugen af sexlegetøjet.

Flere Nyheder