Hurtige lån uden sikkerhed? Find dem online

13 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor det brænder på økonomisk. Her vil det være oplagt at søge hjælp i egen bank. Men mange banker forlanger, at du skal stille sikkerhed for et lån, for eksempel i form af en bil eller en bolig. Og er du ikke i besiddelse af nogen af delene, kan banken ikke hjælpe dig.

Hvor kan jeg finde hurtige lån uden sikkerhed?

Hvis du er i en situation, som ikke tillader dig at opstille fast ejendom eller værdifulde aktiver som sikkerhed for et lån, kan du altid prøve online. Der findes et stort marked for låneudbydere, som tilbyder online lån af mange forskellige typer, lige fra kviklån, hurtige lån, mobil lån og sms lån til bil lån, bolig lån og samle lån.

Du kan på den online låne portal hurtigudbetaling.dk finde et stort udvalg af banker og penge institutter, som tilbyder lån uden krav om hverken udbetaling eller sikkerhed, og som er nemme at optage. Fælles for de låneudbydere, du finder hos hurtigudbetaling.dk, er, at de alle er godkendt af Finanstilsynet til at udstede privat lån online. Dette betyder, at de er underlagt Finanstilsynets krav om gennemsigtighed i forbindelse med optagelse af lånet.

I praksis betyder dette for dig, at du allerede forud for ansøgning om lånet har mulighed for at skaffe dig et overblik over de faktiske omkostninger ved lånet. Du vil på forhånd kunne se størrelsen på de månedlige afdrag, og hvor lang løbetiden på lånet er.

Flere banker og penge institutter, som tilbyder online lån, åbner tilmed for muligheden af selv at sammensætte dit lån. Her kan du for eksempel vælge en længere løbetid med tilsvarende mindre månedlige afdrag, således at disse kan tilpasses dit budget.

Find dit kviklån nu på hurtigudbetaling.dk, og drag fordel af eventuelle rente eller afdrags fri perioder.

More articles