Hvilken halskæde skal du vælge?

08 december 2020
Maya Hindsberg

editorial

Står du og leder efter en ny halskæde til dig selv eller en du elsker, som kan pynte? Der er mange valg, og det skal jo gerne passe til den tiltænktes personlighed og tøjstil. Hvis man har andre smykker, må den nye halskæde også gerne passe med de andre, så tingene matcher.

Du kan gå med en farverig en, en simpel kæde, eller måske noget med perler.

En simpel kæde

Hvis det helst ikke skal være for vildt, eller man bare er til det stilrene og simple, kan en enkel kæde være det optimale valg. Det kan også være, fordi man skal vænne sig til følelsen af at have noget om halsen. Der er dog stadig mange forskellige slags kæder at vælge imellem og det behøver ikke blive kedeligt.

Vil du dog gerne pifte det lidt op, kan du købe et vedhæng til. Det kan være et hjerte, en lille sten eller lignende. Det er også en glimrende dåbsgave eller gave til konfirmanten.

En farverig og vovet halskæde

Er du helt vild med at gå all in, lave et statement med dit tilbehør og vække opsigt, så er en farverig og vovet halskæde, måske det du skal have fat i. En halskæde behøver ikke være fin og simpel. Den kan også være det, du sammensætter dit outfit ud fra.

Det er ikke altid den halskæde, som er mest behagelig at have på, da store og vilde halskæder godt kan blive tunge, men de er gode til fester eller lignende, hvor du gerne vil vække opsigt.

Perlehalskæden

Det er nok en af de mest klassiske ting. Du kan enten vælge at gå med en enkelt kæde og have et vedhæng med en perle i, eller du kan købe en hel kæde med perler. Det bliver ofte associeret med velstand og ældre damer, men perler er ved at gøre sit indtog i moden igen.

Flere Nyheder