Hvor finder du kvalitets gulvafslibning i Skovlunde?

30 april 2019
Anne-Mette Hansen
image

editorial

Trænger dine gulve i køkkenet eller stuen til at blive slebet? Det gør de, hvis lakken er slidt helt ned, eller hvis der er små ridser eller genstridige pletter, der ikke kan fjernes ved rengøring. Det kan næsten altid betale sig at få en professionel ekspert inden for gulvrenovering til at se på sagen. I og omkring Skovlunde kan du få firmaet GKservice til at give en professionel vurdering i forhold til renoveringen af dine gulve. 

Hvad er gulvafslibning?

Gulvafslibning er langt lettere end at skifte eller afhøvle dine gulve. Oftest så behøver små ridser og skrammer ikke at være årsag til at skifte til helt nyt gulv. Du behøver heller ikke afhøvle gulvet, med mindre gulvet er voldsomt slidt og har dybe ridser. Slibningen af dine gulve bør involvere en grovslibning, en mellemslibning og en fin slibning. Denne proces gør dine gulve som nye igen, og de får en helt ensartet overflade. Efterfølgende bør de behandles med enten olie, lak, lud eller maling – så de kan holde sig flotte i mange år. 

Få en professionel gulvekspert på besøg i Skovlunde

Du kan selv vælge at slibe dine gulve, hvis du har det rette udstyr eller er klar til at investere i det. Men hvis du overvejer, hvor sjældent dine gulve egentligt skal slibes, kan det godt være omfattende at investere i dyrt slibeudstyr. Derfor bør du overveje at få en professionel til at udføre opgaven. GKservice udfører alle former for gulvafslibning i Skovlunde og omegn. De starter ud med at besøge dig og se på opgaven. Udfra en professionel vurdering modtager du så et uforpligtende tilbud på netop dit gulvprojekt. Firmaet skiller sig positivt ud ved at tilbyde 3 års garanti på alt udført arbejde, og du skal heller ikke betale forud, men først når du er tilfreds med det udførte arbejde. 

Flere Nyheder