Hvorfor du bør skifte til varmepumpe

08 February 2022
Steffen Pedersen

editorial

De seneste par måneder er priserne på opvarmning eksploderet og det er derfor blevet rigtigt dyrt at være dansker, og være afhængig af traditionelle kilder, til at opvarme huset eller lejligheden med. Det kan derfor være en god idé at udnytte at det er muligt at få tilskud til at skifte til en varmepumpe. Fordelene ved varmepumper er primært økonomiske, men det kan også være en grønnere måde at opvarme sit hjem på, alt efter hvilken løsning man har. I denne artikel kan du finde ud af, hvor du kan finde en varmepumpe, som du kan købe med tilskud.

image

Brug dit netværk

Da rigtig mange danskere allerede har skiftet til varmepumper, så er der også en god chance og en forholdsvis stor sandsynlighed for, at du kender nogen der har taget dette skridt. Det kan derfor være fordelagtigt for dig, at forhøre dig i blandt venner og bekendte, som for eksempel kollegaer og naboer. De vil med glæde tale om hvor mange penge det sparer dem for, og dermed anbefale det sted de har købt deres pumpe, til dig.

Søg på nettet

Hvis man bare vil have det overstået hurtigt, så den bedste løsning at søge på internettet. Det kræver blot at du skriver hvad det er du søger, i søgefeltet på en søgemaskine og klikker på “Søg”. Efterfølgende vil du kunne se en oversigt over de forskellige firmaer der sælger varmepumper, og du kan også læse mere om hvordan du får tilskud til dit køb af varmepumpe. Du kan også læse mere om tilskud her: https://naervarme.dk/tilskud-til-varmepumper/

Undersøg markedet

Inden du køber en varmepumpe, så gør dig selv den tjeneste at undersøge markedets priser. Det kan potentielt spare dig for endnu flere penge, da der er stor forskel på priserne alt efter hvor man køber sin varmepumpe. Uanset hvad man vil købe, bør man altid undersøge markedet.

 

More articles