Kig efter dette, før du vælger et renseri Nordre Frihavnsgade

07 April 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Søger du et renseri, som kan hjælpe med at rense en blazer, en jakke, kjole eller noget fjerde? Så er der ekstra god hjælp at hente i Nordre Frihavnsgade. Der er dog et par ting, du med fordel kan holde øje med, før du sender dit tøj ind i et renseri. De ting kommer vi også omkring her. 

Kig efter dette hos et renseri i Nordre Frihavnsgade

Hvilke typer rens udfører renseriet? 

Noget af det første du kan kigge efter er, hvilke typer rens der udføres hos forskellige renserier. Der er nemlig forskellige måder, der kan arbejdes med tøj på, når der skal fjernes pletter og andet. Og der er naturligvis metoder, som er mere ideelle end andre til visse typer af tøj. 

renseri Nordre Frihavnsgade

Hvilken ekspertise har renseriet? 

En anden ting du kan kigge efter er, hvilken ekspertise renseriet har. Det kan være, at de er ekstra dygtige til at arbejde med pelse, skind, blazere eller noget helt fjerde. Sørg derfor også gerne for, at det du skal levere ind til, matcher med det, de er gode til at arbejde med. 

Hvad tager firmaet for rens?

Før du tager forbi et renseri i Nordre Frihavnsgade, så undersøg også gerne, hvad firmaet i det hele taget tager en en rens. Du vil nemlig også opleve, at der kan være stor forskel på prissætningen. Selvom prisen formentlig også spiller ind på dit valg, så vil det næsten være endnu vigtigere, at du havner i erfarne hænder. Det kan nemlig gøre udslaget ift., hvor dit tøj håndteres – og at det naturligvis kommer i mindst lige så god stand retur. 

Nu hvor du har fået opremset et par ting, du kan kigge efter, så er det bare med at undersøge de firmaer, der holder til i Nordre Frihavnsgade. For du skal ikke lede længe, så du støder på et renseri.

More articles