Lad din VVS mand i Svendborg fikse rørene

31 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit badeværelse renoveres, eller skal der installeres nye elementer og hvidevarer i dit køkken? Så har du sikkert brug for hjælp til en autoriseret VVS installatør – i hvert fald hvis der skal udføres arbejde på de faste VVS installationer.

Hvad er faste VVS installationer?

Til faste VVS installationer hører elementer i VVS systemet som du ikke selv umiddelbart kan skrue løs og fjerne fra bygningen. Det betyder at du for eksempel gerne selv må skifte et armatur så du kan få en flot ny vandhane.

Men skal der opsættes et nyt toilet, etableres dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine, eller flyttes et afløb i forbindelse med oprettelse af ny bruseniche, skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Det er vigtigt at benytte autoriseret fagpersonel

Det samme gælder hvis du skal have monteret en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, eller have omdirigeret en gas ledning i dit køkken. Især sidst nævnte er kritisk, idet du kan forårsage store skader og ulykkelige hændelser hvis du selv forsøger dig med en sådan opgave. Får du ikke samlet eller sløjfet gas ledningen ordentligt kan gas lække ud i din bolig og give anledning til grimme kultilte forgiftninger eller meget farlige eksplosioner.

image

Dette undgås ved at lade en autoriseret VVS installatør forestå VVS arbejdet. Med en professionel VVS tekniker til hjælp kan du sikre at arbejdet er forsvarligt udført. Og et VVS firma med døgnvagt kan samtidig være hurtigt på pletten hvis der skulle opstå en akut situation som kræver handling her og nu, for eksempel et vandrør som er sprunget læk.

Få hjælp til VVS i Svendborg

Hvis du leder efter en autoriseret VVS installatør i det sydfynske kan du med fordel kontakte Hybel VVS Teknik ApS. Klik ind og læs mere om Hybel VVS Teknik ApS på hjemmesiden hybel-vvs.dk.

Flere Nyheder