Lad en revisor forestå dine regnskaber

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Lad en revisor forestå dine regnskaber

Som selvstændig erhvervsdrivende er det en god idé at sørge for at have de rette kompetencer inden for rækkevidde. På den måde kan du altid få den rette rådgivning og sparring i forhold til virksomheden, og undgå grimme overraskelser hen ad vejen. Netop derfor benytter mange virksomheder sig af hjælp fra en revisor.

Hvorfor skal jeg benytte mig af en revisor?

Uanset din virksomheds type og størrelse, er der mange fordele ved at være allieret med en dygtig og erfaren revisor. Selv om du måske ikke benytter revisorens services i det daglige, er han eller hun alligevel god at have ved hånden, skulle du have opklarende spørgsmål i forhold til din virksomheds økonomiske, juridiske eller skattemæssige dispositioner. En revisor vil altid være i besiddelse af aktuel, relevant og opdateret viden inden for dette felt, og er således den bedst kvalificerede person i forhold til rådgivning og vejledning.

Der ud over er det en stor fordel at have en revisor til at gennemgå det årlige regnskab. Benytter du dig at en bogholder og et bogførings program, af hvilke dine udgifter og indtægter klart fremgår, er det en smal sag for revisoren at gennemgå regnskabet, påføre det en revisor påtegning, og udarbejde en årsrapport. Med et flot og gennemskueligt regnskab står du stærkt over for eksempelvis banken i forbindelse med en udlåns situation – og selvfølgelig over for skattestyrelsen, idet en revisor påtegning er en næsten skudsikker måde hvorpå du kan undgå skatte audits (også kendt som torskegilder).

En revisor kan hjælpe dig med udvidet selvangivelse og års opgørelse, og sørge for, at du hverken betaler for meget eller for lidt i skat. Og det er en kæmpe fordel for dig, at du kan sove roligt om natten uden frygt for at skattestyrelsen kommer efter dig.

Du kan finde din lokale revisor på Amager hos gutfelt.com

Flere Nyheder