Lad en robot plæneklipper gøre det kedelige arbejde

27 december 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du har valgt at bo et hus med en tilhørende have er du sikkert glad for at gå og nusse med blomster og bede om sommeren. De fleste husejere sætter pris på det hyggelige arbejde som hører med når man har have. Dog er det de færreste som ligefrem nyder den hårde græsslånings tjans.

Det at holde plænen ved lige er som oftest både kedeligt, slidsomt og tidskrævende. Man vil som regel føle at græsslåning tager tid og overskud fra de mere interessante opgaver. Men det er nødvendigt at bruge mange time hver uge på at slå græsset hvis plænen skal fremstå smuk og veltrimmet. I hvert fald hvis man sværger til den gammeldags måde at slå græs på, altså ved hjælp af en manuelt drevet græsslåmaskine.

Hvis du hører til gruppen af have entusiaster som hellere vil bruge din tid på sjovere og mere inspirerende projekter kan du derfor med stor fordel investere i en smart og moderne robot plæneklipper som kan klare opgaven for dig. Med en robot plæneklipper slipper du helt for at skulle løfte en finger i forbindelse med græsslåning – og så kan du koncentrere dig om andre opgaver, eller blot læne dig tilbage og nyde duften af nyklippet græs.

Hvordan bruger jeg en robot plæneklipper?

Du skal være forberedt på at en robot plæneklipper ikke er 100% plug and play. Der er visse forberedende opgaver forbundet med det at anskaffe en robot plæneklipper. Det er først og fremmest nødvendigt at nedlægge eller opsætte kanttråd til robot plæneklipper.

Kanttråden, som enten er placeret i højde med plænen eller nedfræset i jorden, fortæller din robot plæneklipper hvor langt den må gå. Uden korrekt opsat eller nedlagt kanttråd til robot plæneklipper risikerer du at din robot plæneklipper stikker af hjemmefra eller ødelægger dine bede.

Du kan læse mere om robot plæneklippere på https://husblog.dk/robotplaeneklippere-fordele-og-ulemper/ 

Flere Nyheder