Nem og hurtigt græsslåning med en robot plæneklipper

27 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Foråret er lige rundt om hjørnet – og så er det at alting begynder at spire frem på ny. Dette gælder såvel for stauderne i dine bede som for knopperne på træerne. Og så er der græsset i plænen. Det er selvfølgelig skønt med en lækker grøn græsplæne. Men græsset skal slås – og hvis græsslåning ikke er din yndlings tjans kan du med fordel købe en robot plæneklipper.

Hvad er fordelene ved at anskaffe en robot plæneklipper frem for en manuel græsslåmaskine?

Den bedste grund til at købe en robot plæneklipper er selvfølgelig at du selv slipper for at skulle bruge timer på græsslåning hver eneste uge. Græsslåning er en slidsom tjans som stjæler tid og overskud fra andre, mere spændende, projekter i haven.

Med en robot plæneklipper kan du overlade det hårde og tidskrævende arbejde til en maskine som er særligt designet til at udføre dette. En robot plæneklipper er, med andre ord, din bedste ven hvis du gerne vil undvære manuel græsslåning.

Der ud over kan en robot plæneklipper faktisk næsten tænke selv. Det betyder at du faktisk ikke engang behøver at være hjemme når der skal slås græs. Du kan programmere din robot plæneklipper til selv at påbegynde græsslåningen, for eksempel i dagtimerne mens du er på arbejde.

På den måde slipper du for selv at skulle starte din robot plæneklipper manuelt og for at skulle se på den mens du er hjemme. Begynder det at regne vil robot plæneklipperens regn sensor fortælle din robot plæneklipper at den skal indstille arbejdet – og først genoptage det når regnen er stilnet af. Du vil kunne komme hjem til duften af nyslået græs og en have som står knivskarpt. Og din robot plæneklipper vil af sig selv være kørt i garage hvor den lader op og venter på sin næste opgave.

Du kan læse mere om robot plæneklippere på husblog.dk

More articles