Overlad installation af robotplæneklipper til professionelle

25 februar 2021
Lotte Hindsberg

En robotplæneklipper kræver lidt tålmodighed og lidt teknisk snilde, inden den er oppe og køre. Ikke så meget at det ikke er muligt selv at kaste sig over det, men har man ikke lyst eller tvivler man på egne evner eller måske blot ikke har tid, kan man samtidig med at man køber robotplæneklipperen også tilkøbe installation af robotplæneklipper.

Udover at den hurtigt og nemt er installeret og du kan komme i gang med at få klippet græsset uden selv have skulle røre en finger, har det også den fordel at du er sikker på at den bliver installeret korrekt.

Det vil være ærgerligt hvis du kommer ud og ser blomsterbedene har haft besøg af robotplæneklipperen eller at den ikke kan køre i så lang tid, uden at skulle oplades, som der stod i installationspapirene den kunne.

Få bugt med mos og kløver – græssets fjender

I en almindelig græsplæne kæmper græsset en hård kamp om pladsen med mos og kløver. Som regel vinder mosset og kløveren, hvis man ikke giver græsset en hånd. En robotplæneklipper er en effektiv måde at bekæmpe mos og kløver på, da de ikke er vilde med den daglige eller flere gange om ugen klipning og de vil uddø og efterlade græsplænen til græsset, som til gengæld stortrives ved den ekstra opmærksomhed. De små stykker græs der bliver klippet af dagligt lander i græsset og fungere i princippet som gødning.

Der er ingen grund til at være nervøs ved at have en robotplæneklipper kørende i haven også selvom man ikke er hjemme til at holde øje med den. Set med en tyvs øjne er den ikke værd at spilde kræfter på, da den uden kode ikke kan køre og den eneste der har den kode er dig. Det er den samme kode du bruger til at indstille hvornår den skal køre.

Flere Nyheder