Panasonic varmepumpe – Til dig som ikke ønsker at betale for meget

12 december 2021
Athene Eriksen

editorial

Panasonic luft-til-luft varmepumpe – Den rette investering 

I vores kære land, med vores mange diverse årstider, er det nødvendigt at have et godt varmesystem installeret. Et godt varmesystem opvarmer ikke blot dit hjem, men dette skal også have en god kost- og installationspris, så du hurtigt vil kunne se din investering betale sig selv af. Dette bliver ofte omtalt som SCOP-værdien. SCOP-værdien fortæller noget om hvor meget varme din varmepumpe producerer årligt, pr. kWh elektricitet denne benytter til udførelsen. 

Da vi nok alle har modtaget en varme- eller elregning, som har været mindre end en positiv overraskelse, igennem den kolde del af året, er dette derfor også vigtigt at være opmærksom på. 

Så jeg skal kigge efter SCOP-værdien, når jeg køber min nye varmepumpe? 

Ja dette ville bestemt være en god idé, da det giver dig en mulighed for at estimere fordele og ulemper, ved det pågældende produkt. Men dette er dog ikke det eneste, som afgør hvorvidt en varmepumpe er en god investering. Velansete brands som eksempelvis Panasonic, har udviklet en funktion som kaldes T-CAP, som står for “Total kapacitet”. For at sætte dette op i simple termer, betyder dette at denne høje kvalitet af varmepumpe, opretholder sin totale effektivitet, ved helt ned til -20 grader. Da mange andre typer af produkters effektivitet vil blive udfordret af disse vejrforhold, er dette derfor også yderst vigtigt, for at sikre din investering i dit hjem. 

image

Hvordan ved jeg at jeg har fundet den rigtige varmepumpe? 

Det ved du, når de to ovennævnte egenskaber, går godt overens med hinanden. Kan du se en god balance imellem forbrug og effektivitet, så er dette nok det helt rigtige valg for dig. Du kan også altid modtage kvalificeret rådgivning, ved at kontakte din foretrukne leverandør. 

Panasonic luft til luft varmepumpe – Den rette investering til dit hjem

Flere Nyheder