Professionel fysioterapi i Herning

08 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du bosat i Herning eller nærmeste omegn, og har du brug for hjælp til at komme dig oven på en skade eller en operation? Så kan du med stor fordel kontakte Fyssernes Hus.

Hvad kan Fyssernes Hus gøre for mig?

Hos Fyssernes Hus kan du få kompetent fysioterapeutisk behandling uanset hvilken type lidelse, skade eller skavank du måtte præsentere. Fyssernes Hus består af dygtige og veluddannede behandlere som alle har stor ekspertise og erfaring inden for deres respektive områder.

Du kan være sikker på at din behandling bliver tilrettelagt efter dine unikke og individuelle behov – og at du hurtigt vil kunne se store fremskridt i forbindelse med dit behandlings forløb.

image

Spændende tilbud hos Fyssernes Hus

Fyssernes Hus er andet og mere end blot en klinik for fysioterapi. Hos Fyssernes Hus kan du, foruden særdeles effektiv fysioterapi, deltage i flere forskellige grupper og på trænings hold som har til formål at hjælpe din og andres heling på vej.

Som vordende eller nybagt mor eller far kan du for eksempel tilmelde dig café gruppen for kommende eller nuværende forældre. Her kan du snakke med andre forældre mens de små leger i spændende sanse motoriske legemiljøer.

Børnene får styrket deres sensoriske og motoriske – og der igennem kognitive – udvikling, mens du får mulighed for at hygge med ligesindede og nyde en kop kaffe. Blandt de redskaber, du finder i det sanse motorisk legemiljø, er hængehule, sansegynge, og det morsomme Funnyfloor som er et interaktivt gulv.

Disse aktiviteter finder sted i FysCafé hvor du foruden kaffe kan købe sund mad i form af sandwiches, wraps, og forskellige lækre salater. FysCafé er for alle som gerne vil dyrke et socialt liv før eller efter træning på hold, eller som gerne vil hygge med andre forældre eller bedsteforældre.

Du kan læse mere om Fyssernes Hus på hjemmesiden https://www.fysserneshus.dk/ 

More articles