Så meget koster det at sende fødselsdagsgaver til familie og venner

Har du familie og venner, der bor langt væk fra dig, har du sikkert af og til sendt dem gaver med posten. Det er med til at gøre, at de stadig kan få en gave, selvom du ikke lige kan komme til fødselsdagen. Det er en rigtig hyggelig måde at vise dem, at du tænker på dem, og at du gerne ville have været der – for det er bare noget andet, at du sender en gave, frem for for eksempel at overføre nogle penge via mobile pay eller netbank. 

Men når du skal sende en gave, bliver det helt store spørgsmål selvfølgelig altid: Hvor meget kommer det til at koste at sende gaven? Det kan variere meget fra firma til firma, og det kan være svært for dig at hitte rede i, hvem der egentlig er billigst.

Den nemmeste måde til at finde den billigste forsendingsmetode er klart, at du går ind på en sammenligningsside som pakke.dk. Der taster du ind, hvor stor gaven er, hvor den skal sendes fra, og hvor den skal sendes til, så kan de fortælle dig, hvilket firma der vil være det billigste. De har en lang række forskellige firmaer med i deres service, hvilket giver dig et overblik over alle de muligheder, du har. 

Det kan også være, at du har bestemt dig for, at du gerne vil sende gaven med Post Nord, hvis du skal sende den. Mange har det godt med at sende pakker med dem, da de er det tidligere Post Danmark. De vil derfor gerne sende med dem – også selvom det måske koster lidt flere penge. 

Hvis du hører til en af dem, kan du gå ind på pakke.dk’s side, hvor de kun viser Post Nords priser. Der kan du altså få et overblik over, hvad deres priser er. Du kan se siden her:  https://www.pakke.dk/postdanmark-postnord