Sådan får du hjælp til alkoholmisbrug

11 December 2020
Silje Hansen

editorial

Alkohol er noget, som vi har let tilgængeligt for alle over 16 og 18 år i Danmark. Du kan i dag få serveret alkohol på restauranter, barer, cafeer og mange andre steder. Herudover har du mulighed for at købe alkohol i dagligvarebutikker og kiosker stort set hele døgnet rundt. Dermed er der altid adgang til at kunne købe alkohol til enhver lejlighed. 

Vi er i Danmark kendt for at drikke alkohol til flere lejligheder. Det kan være hjemme privat med en øl eller vin til maden. Det kan også være til familiefester, konfirmationer eller andre selskaber. Alkohol er som regel en stor del af festen og selskabet, da det er noget vi forbinder med hygge. På denne måde er alkohol som regel ikke et problem.

Hvornår udvikler alkohol sig til et problem?

Det bliver først et problem, når alkohollen tager styringen over dit liv. Her kan det blive ødelæggende på flere parametre. Særligt hvis det udvikler sig i så stor en grad, at du har svært ved at få en hverdag til at hænge sammen. Det kan blandt andet betyde, at du ikke kan varetage dit job eller studie. Det kan også betyde, du måske kommer til at skubbe de nærmeste væk, som egentlig ikke er hensigten. 

Det er der heldigvis en løsning på. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, er der heldigvis hjælp af finde. For langt de fleste er det svært og en lang proces at komme til det punkt, hvor man vil erkende at der er behov for hjælp. Hos et behandlingscenter for alkoholbehandling, kan du få hjælp til din afhængighed af alkohol. 

 Find et effektivt behandlingscenter for alkoholbehandling

Leder du efter alkohol hjælp? Så skal du uden tvivl tage kontakt til behandlingscenter-stien.dk. Her kan du få skræddersyet et forløb, som passer til dig og dine behov. 

More articles