Skab din egen spa med maling af badekar

Skab din egen spa med maling af badekar

Drømmer du om at kunne gå i spa flere gange om ugen, og få forløst alle dine fysiske spændinger? Elsker du fornemmelsen af det lune vand og duften af aromatiske olier, når du besøger en wellness klinik – og er du vild med den gode luksus oplevelse i ny og næ? Så har du måske nøglen til din helt egen spa i dit eget badeværelse.

Er du i besiddelse af et badekar af en ok rummelig størrelse, kan dette nemlig omdannes til en fortrinlig hjemmespa for ganske få midler. Og selv om badekarret skulle fremstå slidt og uappetitligt, er dette ingen hindring. Så længe emaljen blot er præget af overfladiske skrammer og misfarvninger, men ellers er nogenlunde intakt, kan du nemlig nemt få sat badekarret i stand – til en brøkdel af den pris, det ville koste at anskaffe installere et nyt. Og hvis du er typen, som ynder en omgang spa og wellness med jævne mellemrum, vil en istandsættelse af dit gamle badekar hurtigt have tjent sig selv ind.

Emaljering af badekar – når badekarret skal være lækkert og indbydende

Måske har du aldrig tænkt på dit gamle, plettede badekar som en oplagt kandidat til en hjemmespa. Hvis badekarret er slidt og præget deraf – for eksempel med de gulligt brune aflejringer af kalk og okker eller mange ridser og skrammer i emaljen – er det ikke just befordrende for den lækre spa oplevelse. Men så længe disse skader og tegn på slitage udelukkende er overfladiske, kan du sagtens få dit badekar til at stå som skinnende nyt igen. Det kræver blot et par timers arbejde af en dygtig og erfaren håndværker.

Få et godt tilbud på emaljering af badekar online

En badekarsmaler vil på få timer kunne rense dit badekar og påføre en ny emalje, som kun er cirka et døgn om at hærde. Besøg badekarsmaler.dk for et uforpligtende tilbud på maling af badekar.