Tid til skærmskift igen?

27 august 2020
Anne-Mette Hansen

Uheldet er ude igen. Du har tabt din mobil derhjemme. Eller da du var i byen med vennerne. Det er super træls. Og din skærm er bestemt ikke flot at se på. Du er måske også bange for, at mobilen tager yderligere skade? Det kan aldrig gå for hurtigt med at få skiftet skærmen. Så du ikke får væske ned i revnerne og ødelægger dit touchpad. 

Men hvor finder du billig skærmreparation i Skagen? Læs med her!

Derfor skal du foretage hurtigt skærmskifte

Det kan være svært at tage tilløb til at få repareret skærmen på din mobil. Måske havde du lige investeret i mobilen, så det kan virke som en ekstra dyr fornøjelse? Måske er der lavvande i pengekassen?

Men det er altså fornuftigt at få foretaget skærmskift hurtigt. Spilder du f.eks. væske i din iPhone eller smartphone, som allerede har revner i skærmen, så kan det ødelægge dit touchpad og indre dele i mobilen. 

Få lavet din iPhone eller smartphone billigt

Skagen. Danmarks nordligste punkt. I denne by finder du firmaet Fønix Repair. De udbedrer skader på både iPhone og smartphone og udskifter skærme i stor stil. Det er nok en af de mest gængse mobilreparationer, sådan et skærmskifte.

Selvom Fønix Repair har butik i Skagen, så servicerer de faktisk også kunder i omkringliggende byer. De kører nemlig ud til kunder i aftentimerne. Ligeledes kan du hurtigt og nemt sende din mobil til dem og få den igen efter vellykket reparation. 

Fønix Repair har gode priser på skærmskifte af både iPhones og smartphones. Du kan besøge deres hjemmeside for at se, om de laver skærmen på netop din mobil. Se alle deres priser og services lige her: https://foenixrepair.dk/ 

Når du kommer ind i deres butik efter aftale, laver de faktisk de fleste skærme på under en time. Hvis du bor i Skagen eller tæt på, kan det derfor ikke være nemmere for dig!

Flere Nyheder