Trænger dit trægulv til en slibning?

08 februar 2022
Steffen Hansen

editorial

Trægulv kan med tiden godt blive slidt, miste farver eller få ridser. Ser dit trægulv måske lidt slidt ud og trænger til ny liv? Så er du kommet til det helt rigtige sted, vi vil komme lidt ind under hvordan du kan få piftet dit trægulv op igen, så der ser nyt og godt ud igen. Hvis du ønsker at vide mere om dette emne, så følg med i artiklen her:

gulvafslibning i Jylland

Opfriskning af gulvet

Hvis dit træ gulv skal piftes op til at ligne et helt nyt trægulv igen, så er den mest anvendte løsning altså en gulvafslibning. Det er kun i sjældne tilfælde at der er behov for at høvle gulvet, det er kun hvis situationen så virkelig slemt til. Når træ gulvet bliver slebet, bliver der sliber omkring en millimeter af overfladen, hvilket ikke er meget, men det er nok til at friske det op så det ligner et helt nyt gulv.

Behandling af træ gulv

Når slibningen er færdiggjort er gulvet klar til en behandling, her kan man anvende forskellige behandlinger alt efter hvordan man gerne vil have det til at se ud. Man kan anvende lak, lud, olie eller maling, alt efter det look man går efter eller den gulvtype man har.

Find en udbyder til at gøre det for dig

Det er selvfølgelig muligt at slibe gulvet selv, men det kræver en vis ekspertise at kunne håndtere de maskiner deres bruges til dette. Derfor anbefales det at du kontakte et firma til at udføre det for dig, så du kan sikre dig det bedste resultat. Du bruge internettet til at finde en udbyder, du kan ved en simpel søgning skrive: “Gulvslibning i Vejle” og der vil komme en masse muligheder op til dig, skriv dit eget område for at finde en tæt på. Du kan også henvende dig hos Gulvkanonen

Flere Nyheder