Vinduespolering – alt, hvad du behøver at vide

11 November 2022
Anders Hansen

editorial

Hvad er vinduespolering? Vinduespolering er en proces, hvor man gør vinduerne rene og blanke igen. Det kan udføres med forskellige redskaber alt efter om det er indendørs eller udendørs vinduespolering. Mange vælger at få vinduespolering udført af professionelle, da de har de rette redskaber til det og derfor kan gøre et godt stykke arbejde. Læs mere her om alt hvad du behøver at vide om vinduespolering!

Hvad er forskellen mellem vinduespudsning og vinduespolering? Den største forskel mellem vinduespudsning og vinduespolering er, at vinduespudsning fjerner snavs, støv og fingeraftryk fra vinduerne, mens vinduespolering får dem til at skinne. Mange mennesker vælger at få begge dele udført, da de føler, at det får deres vinduer til at se bedre ud.

Hvilket værktøj bruges til vinduespudsning? Det mest almindelige værktøj, der bruges til vinduespudsning indendørs, er en skraber. Det skyldes, at den kan nå alle hjørner af vinduet og ikke efterlader nogen striber. Til udendørs vinduespudsning bruges ofte en slange med en børste, da den kan nå høje vinduer og rengøre dem hurtigt.

vinduespolering

Hvor lang tid tager vinduespudsning?

Vinduespudsning tager normalt omkring 30 minutter pr. rum, afhængigt af rummets størrelse og antallet af vinduer. Hvis du har mange vinduer eller svært tilgængelige vinduer, kan det dog tage længere tid.

Kan alle vinduer tåle vinduespudsning? Ja, de fleste vinduer kan tåle vinduespudsning. Nogle typer glas, f.eks. glasmalerier, kan dog være mere skrøbelige og kræver ekstra pleje.

Hvem udfører vinduespudsning? Mange mennesker vælger at få professionelle vinduespudsere til at gøre vinduespudsning for dem. Det skyldes, at de har det rette værktøj og erfaring til at udføre et godt stykke arbejde. Du kan dog også selv pudse dine vinduer, hvis du har tid og tålmodighed til det.

Så er spørgsmålet op til dig, om du selv vil udføre vinduespolering i Roskilde eller lade professionelle folk om at gøre det.

More articles