Badekar emalje reparation – når badekarret skal stå som nyt

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er dit badeværelse udstyret med et rummeligt, omend gammelt og slidt, badekar? Så er det en god idé at få det frisket op hvis du ønsker at sælge boligen.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Det er ganske vist meget moderne at skrotte det gamle badekar til fordel for en mere moderne og plads besparende bruseniche. Dette har gennem de seneste tyve år fået mange bolig ejere til at skille sig af med deres gamle badekar i forbindelse med renovering og modernisering af badeværelset.

Som en konsekvens er der blevet langt mellem huse og lejligheder med eget badekar. Og det er faktisk en skam. Flere og flere yngre familier har nemlig badekar stående højt på ønskelisten når de søger bolig. Et badekar i eget badeværelse betyder nem badning af de små inden sengetid. Det er trods alt sjovere at bade i et stort badekar end i en balje. Et badekar kan samtidig bruges til at sætte større mængder tøj i blød. De fleste børnefamilier kan skrive under på at dette er en stor fordel. Og så kan badekarret samtidig tjene som en lille luksus i hverdagen uden at man behøver forlade hjemmet.

Således kan et rummeligt badekar gå hen og blive et aktiv for din bolig hvis du går og overvejer at sælge. Du bør dog sørge for at dit badekar fremstår smukt og skinnende forud for eventuelle åbent hus arrangementer og fremvisninger. Faktisk bør du få sat badekarret i stand før der bliver taget billeder til en salgs annonce. Og til dette formål kan du med fordel alliere dig med Ny Emalje.

Hvem er Ny Emalje?

Ny Emalje er et håndværker firma som har specialiseret sig i badekar emalje reparation. Hos Ny Emalje finder du udelukkende dygtige og erfarne badekarsmalere som på få timer kan genskabe dit badekars skinnende og modstandsdygtige inderside. Du kan læse mere på hjemmesiden ny-emalje.dk

Flere Nyheder